Sessies Dag 1 - 19/9
telkens anderhalf uur beyond inspiration - hands on & pragmatic

Digital Innovation Consultancy cover foto.jpg

Welcome to the Age of Relevance
Tom De Ruyck

Welkom in de post-brand world! Jouw klanten liggen niet meer wakker van waar jij als merk voor staat en wat je als merk allemaal uitbazuint. Ze liggen enkel wakker van wat je levert en hoe je hen bedient. Zeker in de digitale wereld van vandaag!

Traditionele merken hebben het moeilijk om de verandering naar de nieuwe realiteit om te buigen. In deze presentatie leren we jou hoe je deze verandering kunt vastgrijpen en uitvoeren.


Corporate Venturing als katalysator van innovatie 
Carine Lucas

Innovatie gaat steeds sneller. Nieuwe technologieën komen in een steeds sneller tempo op de markt en innovatie op het gebied van marketing en businessmodellen wordt net zo bepalend voor succes als technologische excellentie. Grote bedrijven kunnen innovatie niet langer aanpakken als een gestructureerd process in een aparte R&D. De silo’s moeten doorbroken worden en alle afdelingen moeten samen werken in continue experimenten en iteraties.

Bij het op zoek gaan naar samenwerking zijn partnerships tussen grote bedrijven en start-ups een interessante piste. De eerste heeft de schaalgrootte en is op zoek naar innovatie en de tweede is innovatief en op zoek naar schaalgrootte. Er is een waaier aan mogelijkheden waaruit een bedrijf kan kiezen om in te zetten op een corporate venture strategie, gaande van ééndagsevents als hackatons en pitching sessies tot investeringen en overnames. Maak kennis met deze boeiende en snel evoluerende wereld.

Influencers: Hoe ontsteken ze de vlam?
Carole Lamarque

Influencer marketing is trending. Dat kun je zelfs letterlijk nemen. In Google Trends krijgt het begrip het label ‘Breakout’, wat betekent dat de wereldwijde interesse in influencer marketing de afgelopen tijd met meer dan 5000% is gestegen. Maar niet alle informatie die je online vindt, is relevant. Want wat in Amerika werkt, geldt niet zomaar in Europa. Hoe maak je de overgang van het strategische naar het operationele luik? Hoe krijg je een helikopterblik? We helpen je om influencer marketing te verduidelijken aan interne stakeholders.


Survival Kit van de moderne zaakvoerder, CxO, marketeer
Matthieu van den Bogaert

Matthieu houdt van een no-nonsense aanpak, interactie en marketing in al zijn facetten. In deze sessie krijg je tientallen marketingtools op je afgevuurd. Verscheidene domeinen komen daarbij aan bod zoals content marketing, social media, online marketing en videomarketing. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn gratis en één voor één getest en goedgekeurd. 

 


Sessies Dag 2 - 17/10
telkens anderhalf uur beyond inspiration - hands on & pragmatic

Mission and vision cover foto.png
 

Innovatie in tijden van extreme onzekerheid
Omar Mohout

Het lijdt weinig twijfel dat de maatschappij door een grote transformatie gaat gedreven door digitalisering. Het internet is niet alleen de voornaamste publieke ruimte geworden maar ook het middel bij uitstek om traditionele bedrijfsmodellen en markten ondersteboven te halen. Hetzelfde internet zorgt dat concurrentie zich niet zozeer afspeelt tussen producten en diensten maar alsmaar meer tussen bedrijfsmodellen en zelfs ecosystemen.

De sessie geeft de nodige inzichten, perspectief en inspiratie over de impact van Digitale Transformatie op uw bedrijf en sector.
 


Optimaliseer jouw customer journey met video
Yan Ketelers

Wordt geïnspireerd door video cases en leer hoe je zelf video kan inzetten om elke stap van de customer journey te optimaliseren. Leer ook hoe je naast video in content marketing ook video kan inzetten in andere departementen binnen je onderneming en denk Video First. 

Digital anno 2017 and beyond: een gids doorheen technologie, marketing & eCommerce
Christian Daems

De technologie van vandaag volgt elkaar zo snel op dat het steeds moeilijker wordt om met alles mee te zijn. Toch moeten organisaties van alles op de hoogte zijn om de digitale transformatie, een continu proces zonder einde, die hun organisatie doorstaat te ondersteunen.

Tijdens deze presentatie lopen we door de technologiën en hun toepassingen die vandaag het verschil maken en die ingezet en omarmt kunnen worden in marketing & eCommerce, alsook binnen de organisatie zelf. Deze presentatie wordt doorspekt van real-life voorbeelden.


Meetbare en Rendabele Content Marketing
Clo Willaerts

Content marketing is ondertussen een fundamentele marketingstrategie geworden waar je niet kan naastkijken. In dit seminar leer je hoe je waardevolle content vindt en creeert die perfect is afgestemd op de interesses van je doelpubliek, de eigenheden van het gekozen distributieplatform, en dat zonder je merkwaarden uit het oog te verliezen. Het uiteindelijke doel is om de klant aan te zetten tot een meetbare, rendabele actie.